Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagreb je sinoć bio mjesto jedinstvenog jazz i blues spektakla. I glumica Marijana Mikulić došla je podržati zanimljivi događaj.


Glumica Marijana Mikulić ne sluša previše jazz i blues, a kako ima trogodišnjeg sina Ivana, najviše sluša dječje pjesmice.

Vezani članci Sigi Feigl Sigi Feigl & Jazz Orchester Steiermark stižu uskoro u Zagreb povodom 30. rođendana Jazz.hr-a Slika nije dostupna Gosti iz Amerike i Rusije osigurali jazz spektakl u Zagrebu

'Ugodno je osvježenje doći na jazz koncert i samo za svoju dušu nešto poslušati', priznala nam je glumica koja je zasjala u crnoj čipkanoj haljini.

>> 'Imam smetnje u glavi'

Kao jedan od najdražih albuma izdvojila je Vannin album sa stranim obradama pjesama. 'Tamo ima i jazza i countryja, taj album mi je jako drag. Na primjer pjesma 'Crazy', ta mi je omiljena', kaže Marijana.

Da ostane u toku s glazbenim događanjima zaslužan je njezin suprug. 'Iskreno, više se priklanjam njegovom glazbenom ukusu i onome što on stavi u auto. Jako je dobro glazbeno potkovan', dodaje.

>> Gosti iz Amerike i Rusije osigurali jazz spektakl u Zagrebu

Sinoć su za odličnu jazz atmosferu bili su zaduženi Rus Oleg Kireyev koji je briljirao na saksofonu, te Amerikanka Sharon Clark koja je oduševila svojim glasovnim mogućnostima.