Film koji je oborio sve hrvatske filmske rekorde, 'Larin izbor: Izgubljeni Princ', možete pogledati iz udobnosti vlastitog doma - od danas je dostupan na servisu OYO.


Ljetni kino hit, koji je u dvorane diljem zemlje privukao 75 000 gledatelja i time postao treći najgledaniji hrvatski film ovog milenija, dolazi na internetski servis Nove TV - OYO.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Izgubljeni princ' - novi rekord hrvatskog filma! Slika nije dostupna Napokon o vezi s jednom od najljepših Hrvatica!

Od ponedjeljka, 27. kolovoza, svi zainteresirani mogu ga gledati putem ovog VOD servisa. Nakon rekordnog otvaranja jednog domaćeg filma u Hrvatskoj 'Izgubljeni princ' nastavio je s obaranjima rekorda i izvan granica domaćeg tržišta.

>> Rekord koji se premašuje svakom prodanom kartom!

Film je bio prikazan i u pulskoj Areni tijekom trajanja proteklog Pula Film Festivala za što se također tražila karta više. Da je Lara postala pravi regionalni fenomen potvrđuju i zavidni rezultati gledanosti u kinima u Bosni i Hercegovini s više od 10 500 gledatelja te 5 300 u Sloveniji što predstavlja najbolje otvaranje jednog hrvatskog filma na slovenskom tržištu.

Jedna od najpoznatijih i svakako najgledanija domaća televizijska serija posljednjih godina u Hrvatskoj, 'Larin izbor', presedan je na hrvatskom tržištu, budući da se radi o prvom TV projektu koji je prenesen na veliko filmsko platno.

Cjelovečernji film direktno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije, donosi odgovore na dugoočekivana pitanja, ali uvodi i nove, nikad prije viđene likove. 'Larin izbor: Izgubljeni princ' vodi gledatelje nekoliko godina u budućnost.

U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.