15 godina poslije i s puno naprednijom tehnologijom, jedan od najromantičnijih filmova svih vremena dobio je svoju 3D verziju.


Titanik je 1997. osvojio 11 Oscara i rasplakao milijune gledatelja diljem svijeta, a na crveni je tepih vratio i Kate Winslet koja izgleda bolje nego ikad.

Vezani članci Matrix (Foto: Profimedia) Kultni film koji je pomeo sve pred sobom dobiva četvrti nastavak: Sjećate li se legendarnih scena borbi u zraku? Slika nije dostupna 'Titanik mi je promijenio život, ali nisam uživala u uspjehu'

Uloga Rose osigurala joj je mjesto u filmskoj povijesti, no glavni lik Jack kojega je utjelovio Leonardo DiCaprio nije mogao doći na premijeru jer trenutačno radi na četiri nova filma. 'Tužno je biti ovdje bez njega, nadala sam se da će stići', rekla je Kate. Na premijeru je pak došao tek 'zločesti' Rosein zaručnik. 'Nije Cal zao, on je tragičar', rekao je Billy Zane o svom liku.

>> Najpoznatiji holivudski osmijeh i borice nosi odlično!

Kate je priznala kako se jednom dijelu filma ipak ne veseli - ljubavnim i svojim nagim scenama! 'Neću to gledati! Do tada ću već biti u baru!', našalila se Kate.
Remake Titanica pušten je upravo uoči 100. godišnjice potonuća golemog broda, koji je isplovio 1912., udario u santu leda i potonuo u svega 3 sata. Živote je izgubilo preko 1500 ljudi.

'Bio sam fasciniran pričom, ljudima koji su ispali heroji, ljudima koji su se utopili. Bio sam dirnut tragedijom kada smo zaronili do olupine', rekao je Cameron na premijeri.

Iako je sudbina Titanika tragična, ljubavna priča Jacka i Rose ostat će vječna bez obzira na tehnološke novitete.