Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako su prošle skoro četiri godine od njegove smrti, Heath Ledger je i dalje pod povećalom javnosti.


Tako je sada izašao tajni dnevnik Lindsay Lohan u kojem ona otkriva kako je stvarno bila zaljubljena u glumca.

Vezani članci Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Godinama je čekao onu pravu: Tko je nova djevojka glumca čiji su život obilježile brojne tragedije? Heath Ledger (Foto: Getty Images) Kad je našla tijelo slavnog glumca, maserka je prvo nazvala ovu slavnu damu, a ne ljubav njegovog života

Američki portal Radar prenosi kako je 25–godišnja zvijezda vodila  dnevnik u kojem je otkrila svoje skrivene osjećaje. 'Danas je Heath umro. Bio je ljubav mog života. Naučio me svemu što znam, bio je sve što želim i više. Voljela bih da me zagrli, čuti njegov smijeh', napisala je Lindsay 22. siječnja 2008. na dan kad je preminuo Ledger.

Par je navodno bio jako blizak, a zvijezda 'Opasnih djevojaka' planirala ga je i posjetiti par dana poslije njegove smrti od predoziranja, otkriva Stars magazin.

Lindsay koja se također bori s ovisnošću, doživjela je slom nakon što je čula za nesreću zvijezde filma 'Planina Brokeback'.

Internetski portal Radar došao je u posjed audio zapisa telefonskog poziva Lindsayjine majke Dine s njezinim bivšim suprugom Michaelom Lohanom. 'Lindsay je bila u vezi s Heathom i onog dana kad je umro.