Poznata lica s naslovnica redovita su u dijeljenju intimnih trenutaka sa svojim obožavateljica, a Twitter se pokazao kao vrlo koristan i praktičan alat.


Američka glumica Ashley Tisdale odlučila je napraviti pauzu od zatrpanog poslovnog rasporeda i odmoriti se malo na suncu. Glumica je tako putem Twittera razveselila svoje obožavatelje fotografijom s plaže – 'Koji lijepi dan', napisala je ispod slike.

>> Ponosno pokazala svoju savršenu seksi guzu!

Vezani članci Slavenski dvojnici (Foto: brightside.me) - 7 Čini se da svaka poznata osoba ima barem jednog slavenskog dvojinika Voštane figure (Foto: izismile.com) Možete li pogoditi na koga bi ove voštane figure trebale sličiti?

U posljednje vrijeme ovom društvenom mrežom kruže vijesti o nesrećama i smrti slavnih zvijezda, a posljednja koja je uznemirila brojne fanove je ona bizarna o navodnoj smrti legendarnog Beatlesa Paula McCartneya. Nasreću, riječ je o čistoj izmišljotini.

>> Opet u novom izdanju!

Pjevačica Rihanna je poznata ljubiteljica Twittera te je i ovog tjedna stavila nekoliko fotografija sa snimanja svog novog spota. Riječ je o pjesmi 'Princess of China' koju snima s rock grupom Coldplay, a 15 tisuća pratitelja imalo je priliku vidjeti kako Rihanna izgleda – kao 'gangsta goth gejša'.

Tko se još oglasio na Twitteru ovog tjedna, pogledajte u našoj galeriji!