Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Desetak tisuća ljudi okupilo se sinoć na sedmom izdanju glazbenog spektakla ''Ne damo te pismo naša'' na splitskom Poljudu. 7 ponajboljih hrvatskih klapa i 2 tamburaška sastava razgalili su publiku.


Poljudska ljepotica po sedmi je put ugostila ponajbolje hrvatske klape, koje su sinoć potpomogla i dva tamburaška sastava. Desetak tisuća obožavatelja domaće pisme u maniri pravih navijača 3 sata nije prestajalo davati podršku svojim miljenicima. Koncert su otvorile klape Bunari i Kumpanji, koje su odlično zagrijale publiku, a potom je uslijedio a capella nastup klape Sinj, koja ove godine slavi 30. godišnjicu postojanja.

Vezani članci Nina Bojanović Ljepota u doba pandemije: Izabrana je nova Miss Supranational Hrvatske, kandidatkinje i na pisti nosile maske Luka Nižetić U godini bez koncerata Luka Nižetić posvetio se svom restoranu: Od Gorana Ivaniševića do Janice Kostelić, evo koga je sve ugostio

'Ovo je za klape svjetska pozornica, nema bolje pozornice od ove', oduševljeno je izjavio Mojmir Čačija iz klape Sinj.

Da je 'Ne damo te pismo naša' prešla granice Dalmacije te se iz regionalnog pretvorila u nacionalni spektakl potvrdio je ovacijama dočekan nastup popularnog tamburaškog sastava Gazde, koji će 11. prosinca u velikoj dvorani Doma sportova proslaviti svoj 20 rođendan. Nastupom na Poljudu svoju sjajnu godinu zaokružila je klapa Cambi-Split, koja je publiku razgalila svojim nezaobilaznim hitom 'Ultima partenca'.

Veliku feštu na Poljudu zaokružili su Najbolji hrvatski tamburaši, koji su izazvali oduševljenje na stadionu. Rijetko koji glazbeni spektakl u nas pobuđuje toliku pažnju kao tradicionalni klapski na Poljudu pa je i sedmu godinu zaredom zaslužio veliki palac gore.