Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivica i Elin na Dubrovačke ljetne igre stigli su s Mljeta gdje provode ljeto, a pridružila im se i Janica!


Lijepa Islanđanka, studentica Engleskog, i sama je bivša skijašica pa joj je Ivičine zahtjevne treninge lakše razumjeti nego što bi to bilo njezinim vršnjakinjama. Elin je često u Hrvatskoj, a zbog njezinih sve dužih boravaka dosta se nagađalo kako se zbog ljubavi preselila u Hrvatsku i da će naš najbolji skijaš uskoro pred oltar.

Vezani članci Matija Cvek i Marko Kutlić - 1 Matija Cvek i Marko Kutlić imaju ljetni hit, evo što se krije iza kulisa ovog estradnog prijateljstva! Sanja Doležal - 1 Slavne Hrvatice se prisjetile odjevnih komada uz koje ih vežu posebne emocije: "Dosta smo se naplakale"

Za razliku od brata, Janica te večeri, kao i obično, nije davala izjave. Ipak, svi su primijetili da je u Knežev dvor stigla bez pratnje. Sportski trio uživao je u nastupu živuće legende u svijetu klasične glazbe. Proslavljeni gitarist nakon više od pedeset godina na pozornici ne prestaje oduševljavati publiku diljem svijeta, a slično je bilo i u Dubrovniku.

I ovaj, posljednji u nizu sjajnih trenutaka glazbenog dijela Ljetnih igara dokazao je da je drama pala u drugi plan. Posjetitelje Dubrovačkih ljetnih igara večeras očekuje prava senzacija. Nastup Stjepana Hausera i Luke Šulića u Kneževom dvoru. A, In magazin sutra vam donosi intervju s našim proslavljenim čelistima.

Više o svemu pogledajte u In Magazinu.