Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'IGRAMO ZA ŽIVOT! IGRAMO ZA NJIH!' naziv je edukativno-humanitarne kampanje koju povodom Međunarodnom mjesecu borbe protiv raka dojke pridružili se Hrvatska Udruga Nogometni Sindikat.


Uz Udrugu žena oboljelih i liječenih od raka dojke, te njihovih obitelji i prijatelja 'Sve za nju' , mjesec listopad u cijelom se svijetu već tradicionalno obilježava kao Mjesec prevencije protiv raka dojke. Sportsko-edukativna kampanja 'Igramo za život, igramo za njih!' obilježit će završetak ovog ružičastog mjeseca.

Vezani članci Rak je drugi razlog smrtnosti na razini Europe Još jedna uspješna suradnja Europa Donne: 15 tisuća kuna za širenje svijesti o važnosti ranog otkrivanja i liječenja raka dojke Ana Mari Ljutić s obitelji Četiri godine herojske borbe: "Ana Mari se cijelo vrijeme bori, za dan bez napada, dan bez boli, bez mučenja za udah. Svaki napad može biti koban"

'Ovo je najmanji način kako možemo pomoći našim prijateljicama, sestrama, majkama, ženama, partnericama i ponosan sam na činjenicu da se akciji odazvala većina hrvatskih prvoligaških nogometnih klubova i igrača!', rekao je Dario Šimić.

Od petka 28. listopada do nedjelje 30. listopada, nogometaši će imati na svojim kopačkama vezice u ružičastoj boji!