U dugogodišnjoj glumačkoj karijeri 65-godišnja oskarovka Susan Sarandon tumačila je raznorazne uloge, a najdraže su joj one mračne, priznala je.


Uspoređujući lik časne sestre Helen Prejean u 'Dead Man Walking' i lezbijske vampirice Sarah Roberts u 'The Hunger' Susan je rekla:

Vezani članci Melanie Griffith Bila je ljepotica za kojom su ludjeli najpoznatiji frajeri, a danas i ona žali zbog operacija kojima se izobličila Slika nije dostupna Dekoltirana i super seksi u 65. godini!

'Kao sestra Helen samo sam govorila 'pomolimo se' i 'žao mi je', dok su negativni i zli likovi puno zanimljiviji i zabavniji za glumiti. Kad igrate mračan lik, imate priliku reći i napraviti stvari koje u stvarnom životu ne biste nikada.

>> Nikad nije napravila ono što gotovo svaka osoba radi!

Osim toga, negativci su često puno bolje napisani od pozitivnih likova' – smatra oskarovka koja živi u New Yorku jer je u tom gradu više u doticaju sa stvarnošću.
'U Hollywoodu su svi izolirani i svi o sebi razmišljaju kao o nekom posebnom skrivenom iza velikih vrata', kaže.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.