Popularna pjevačica je u nedavnom intervjuu priznala kako smatra da je samački život 'precijenjen', i da je u potrazi za novom ljubavi.


Izgleda da Rihanna zna što poduzeti po tom pitanju, barem ako je suditi po slici koju je objavila putem Twittera. Na fotografiji sklupčano sjedi na velikom krevetu, u vrućim hlačicama koje su otkrile svu ljepotu njezinih dugih nogu.
'Come here Rude Bwoy...' napisala je ispod slike, aludirajući na svoj 'solo status'.

Vezani članci Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Godinu dana ga je skrivala, a sad ga pokazuje: Andrea Šušnjara javnosti predstavila novog dečka! Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Andrea Šušnjara ima novog dečka: ''U vezi smo već godinu dana, on je 7 godina mlađi od mene''

 

Prije nego se vratila u SAD, 24 – godišnja Rihanna je gostovala kod brtianskog voditelja Jonathana Rossa, u kojem je i otkrila kako ponovo traži ljubav.
'Slobodna sam djevojka, to je nešto u čemu ne uživam. Samački život je tako precijenjen. Brojna nevjerovatna iskustva sam doživjela, ali ne želiš živjeti svoj život i onda upoznati nekoga. Želiš dijeliti sve to s nekim – to mi se čini da propuštam trenutno', izjavila je u emisiji.

>> Rihanna platila 135.000 kuna da bi izbjegla 'katastrofu'!

Nadodala je kako je automatski odbiju muškarci koji su impresionirani njezinim zvjezdanim statusom, te traži nekog tko je 'kul, zabavan i smiješan'.