Holivudska glumica uživala je u sunčanom danu u parku, gdje se igrala sa svojim najdražima, kćerima Honor i Haven.


Na prvi pogled izgledalo je kako je Jessica Alba prešla u vode 'zločestih djevojki', pokazavši veliku tetovažu preko ruku i ramena.

Vezani članci Slika nije dostupna Morska avantura se nastavlja: Prava je ljepotica! Slika nije dostupna Kakvo tijelo: Mama u top formi!

Naime, velike ruže koje su osvanule na njezinoj ruci su samo privremene. Kako piše Us Weekly, tetovaža je samo dio njezine nove uloge u novom filmu A.C.O.D.
'Lokalni tattoo majstor u Atlanti joj je napravio te ruže. No ona misli kako su jako lijepe', piše časopis.

No uz veliku tetovažu na ruci, zaposlena mama Jessica pokazala je i onu pravu tetovažu – malu vrpcu na donjem dijelu leđa. Dok se igrala s kćerima, vjerni paparazzi su je uhvatili i otkrili malu tetovažu, ali i modre tangice. No glumica se nije pretjerano obazirala na okupljene znatiželjnike, već je sačekala supruga Casha Warrena i vesela obitelj je otišla na ručak.

>> Seksi mama Jessica Alba pokazala svoju bujnu figuru!

Kako su ovog puta trajni ukrasi na koži kod Jessice bili u prvom planu, portal TooFab otkiva kako Alba uz spomenutu vrpcu ima i tetovažu na zapešću. Riječ je naime, o 'Padmi', što na hindu jeziku znači – cvijet lotusa.
Izgleda da zanosna Jessica voli tetovaže, ali bira mjesta na tijelu gdje ne dolaze toliko do izražaja – osim kad je za potrebe snimanja.