Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nina Badrić, Karolina Gočeva, Maya Sar i Aleksandra Radović zajedničkim snagama će održati još jedan humanitarni koncert u svrhu podizanja svijesti žena o prevenciji raka.


Nakon koncerta održanog početkom godine u Sarajevu sa svrhom aktualiziranja potrebe prevencije raka grlića maternice, četiri dive održat će 7. studenog koncert u Zagrebu, u KD Vatroslav Lisinski i to sa ciljem aktualiziranja problema obolijevanja od karcinoma dojke.

Vezani članci Nina Badrić, Goran Višnjić Nina Badrić se pohvalila fotkom iz svog hvarskog doma, Goran Višnjić brzo joj je ostavio zanimljiv komentar Nina Badrić Sjajno raspoložena Nina Badrić poslala upečatljivu poruku uz fotku s mora, javile joj se i poznate kolege

Ova zagrebačka priča počela je tako da se Nina obratila udruzi 'Sve za Nju' te ponudila da organiziraju koncert kojim bi prikupili novac za rad Udruge. Udruga je važna jer pruža psihološku pomoć ženama oboljelima od raka, a ovim koncertom završit će ciklus akcija provedenih tijekom listopada, mjeseca obilježavanja karcinoma dojke.

'Poanta cijele 'priče' je stalno podsjećati da su pregledi kod nas žena jako važni. Redoviti pregledi mogu puno toga spriječiti, mogu puno toga otkriti na vrijeme', rekla je Nina povodom koncerta kojeg možete UŽIVO pratiti na našem portalu Dnevnik.hr. Ulaznice možete kupiti na blagajni KD Lisinski te u prostrijama Udruge, koncert počinje u 20 sati, a ukoliko ne možete doći na njega, uključite se na Dnevnik.hr!