Kad je riječ o trudničkim prohtjevima, priznaje kako si je rado davala oduška.


Upravo je o tome za USA Today progovorila novopečena mama Jessica Simpson, koja je u svibnju na svijet donijela kćerkicu Maxwella Drewa.

Vezani članci Trudnica, ilustracija Provjerili smo gdje je u Hrvatskoj dopuštena pratnja pri porodu, pogledajte koji su uvjeti postavljeni Eva Longoria (Foto: Getty Images) U trudnoći je dobila čak 20 kilograma, a sad se pohvalila isklesanom linijom: ''Nisam se forsirala''

'Dok sam bila trudna, uživala sam u svakakvoj hrani. Htjela sam da tako bude, jer mi je ovo bila prva trudnoća, i naprosto sam htjela uživati. Htjela sam biti sretna i jesti sve što poželim – što je uključivalo mnogo mog najdražeg jela, makaroni sa sirom', iskreno je priznala Jessica.

No ističe, sada je uslijedio najteži period, izgubiti višak kilograma koji su se nakupili u trudnoći.

>> Mama koja ne gubi na seksipilu ni kad ide u šetnju

'Priznajem, manje jedem, ali ne vjerujem u potpuno uskraćivanje hrane. Uostalom, ja sam žena koja obožava čokoladu. Sada pojedem nekoliko bombona iz vrećice, a ne cijelu, što sam imala običaj raditi', otkrila je 32-godišnja pjevačica.

Vježbanje je također bitan segment gubljenja kilograma. Simpson četiri do pet puta tjedno vježba, a svaki dan sat vremena izdvoji za aerobne vježbe.

'Moje grudi su jednostavno prevelike za trčanje u ovom trenutku. Stoga, samo hodam, najčešće sa Maxwell. Eric (Jessicin zaručnik) mi pruža veliku potporu, a sama činjenica da me on voli upravo takvu kakva jesam me smiri. Zna da se želim osjećati bolje u svojoj koži', zaključila je Jessica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook