Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nova ministrica kulture, Andrea Zlatar Violić, obožava glazbu!


Preslušali smo nekoliko njezinih omiljenih pjesama, ali i saznali zašto je kao djevojčica željela prodavati automobile.
Kao dijete nije toliko naginjala umjetnosti, više je bilo različitih faza, ističe.

Vezani članci Ministrica Blaženka Divjak (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica Divjak o Bandićevim napadima: ''Smeta mi 'gospođa ministarka', ja sam slučajno Hrvatica, ali moglo je biti i drugačije'' Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) Gabrijela Žalac novu vozačku dozvolu mogla je dobiti za 24 sata. Postoji način da je dobije, a da i ne kroči u policijsku postaju

'U vrijeme kad smo kupovali prvi auto, 60-tih, prvu Škodu, onda sam htjela biti prodavač automobila jer sam mislila da tako mogu lakše pomoći svojoj obitelji', ispričala je Andrea.

Ministrica je ljubiteljica i dobre glazbe, osobito šansone.
'Ma ova kolekcija je samo 15 posto onoga što imam, mi to doma držimo u kuhinji. To je naša koncertna direkcija. Ozbiljna glazba stoji kod supruga u sobi, a ovih tu barem deset ne radi jer su se zaprljali u kuhinji', izjavila je. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu Scene!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.