Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predstava' Kiklop' šokirala je gledatelje Narodnog kazališta u Užicama i to toliko da je usred predstave otišlo čak 60 ljudi.


Predstava 'Kiklop' je zajednički projekt zagrebačkog kazališta ITD, Scene 'Gorica i ljubljanskog 'Mini-teatra', u koju je redatelj Ivica Buljan ukomponirao golotinju, orgije, vulgarne psovke i punk glazbu.

Vezani članci Majstori predstava Ovacije u zagrebačkoj Vidri, a sve zbog majstorske izvedbe za pamćenje Predstava Zagrljaj Zvuk kontradikcije i važnost pripadanja: Plesna predstava "Zagrljaj" premijerno izvedena u Lazaretima

Antička drama je redatelju Buljanu poslužila kao primjer današnjeg stanja u našoj državi. Jednooki gospodar Etne jede svoje podanike brinući samo o svojoj gladi , a ne o problemima podanika.

Ako Užičanima nije bilo jasno kakve veze ima ples golih članova grupe Let3, njihova simulacija seksa i orgija, shvatili su kada je Damir Martinović Mrle na spolni organ stavio sliku premijerke Jadranke Kosor.

Za vrijeme predstave, pozornicom se širila dimna zavjesa koja je predstavljala Kiklopov kotao u kome završavaju neposlušni.

Srpski mediji prenose da mnogi gledatelji nisu uspjeli pogledati predstavu do kraja, pa su od šoka jedan po jedan izlazili iz kazališta.