Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da hollywoodske zvijezde obožavaju našu zemlju, odavno je poznata činjenica. No, rijetko tko od domaćih ljudi ima priliku osobno se u to uvjeriti.


Upravo je takvo iskustvo imao trogirski turistički vodič Mićo Kovačević koji je dva dana bio osobni vodič glumici iz popularne serije 'Kućanice - Teri Hatcher i njezinoj kćeri.

Vezani članci Slika nije dostupna Sunčanje vagine i vinske kupke: Biste li se odvažili za ove trikove slavnih? Slika nije dostupna VIDEO Glumili da se vole, a zapravo se jedva podnose

Mićo ih je vodio do slapova Krke, joggirao s njima pet kilometara i uvjerio se u njihovu odličnu fizičku kondiciju. Gledao je kako glumica s kćerkom skače sa slapova, uživa u kanjoningu na Cetini te u dalmatinskim gastronomskim delicijama, piše Slobodna Dalmacija.

'Fascinirao ju je pogled iz trogirske luke na srednjovjekovne zidine, na koje je “ispucala“ stotinu snimaka. Kanjoning na Cetini bio je kruna njezina, kako je rekla, uzbudljivog provoda u prirodnim ljepotama Hrvatske. Skakala je sa slapa. Od sreće su se ona i kći grlile, ljubile, gromoglasno smijale i non–stop mi zahvaljivale. Teri je rekla da se nikad u životu nije više smijala kao na tom izletu na Cetini, gdje je probala poljički soparnik i kruh ispod peke. Stalno je uzvikivala kako je Hrvatska uzbudljiva poput Disneylanda, te kako će sigurno ponovno doći i povesti svoje prijatelje', rekao je Mićo za Slobodnu Dalmaciju.

>> Zvijezda 'Kućanica' uživa u našem moru, no draže su joj rijeke!

A u njezino obećanje uopće ne sumnjamo jer svake godine u našu zemlju dolazi sve više hollywoodskih faca koje nakon svog posjeta očito dobro izreklamiraju ljepote 'lijepe naše' jer ih dolazi sve više. Što reći, osim da su oni najbolji promotori Hrvatske u svijetu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.