Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U šetnju je poveo svoju djevojku, 49 godina mlađu Fabianu Flossi, radi koje se, pisalo se rastao od bivše supruge Slavice.


Njegova djevojka je na Stradunu obavila kraći shopping, zbog kojeg je Bernie morao u banci podići gotovinu. Dok su sve to obavljali strpljivo su ih čekali njihovi prijatelji s kojima se odmaraju na jahti. Među njima su bili i vlasnik trenutačno vodećeg tima Formule 1, Dietrich Matešić, te je na zasluženu odmor stigao i šef istog tima, Christian Horner.

Vezani članci Turisti u Dubrovniku Svi se pitaju postoji li doista u Dubrovniku nacistički i rasistički klub? "Dubrovnik simbolizira slobodu i takve izjave štete" Rajko Dujmić U sjećanje na Rajka Dujmića okupili se domaći glazbenici i njegova obitelj, prisjetili su ga se s tugom, ali i ponosom

Jahta Petara gdje god se pojavi oduzima dah. Naime, sa nepunih šezdeset metara, u koje se udobno može smjestiti 12 putnika, gotovo pa je dok plovi možete zamijeniti za manji kruzer. Na njoj su se do nedavno sa svojim partnerima odmarale Bernijeve kćeri Petra i Tamara, po kojima je jahta i dobila ime Petara.

Poslije obilaska Starog grada Berni Ecclestone i Christian Horner zatražili su od posade da im iz broda iskrcaju automobil kako bi s njim krenuli u obilazak okolice. Nakon kratkog predaha u Dubrovniku društvo će se na Petari uputiti prema sjeveru. Uopće ne sumnjamo da će se pri tom dobro zabaviti i napuniti baterije.

Pogledajte prilog In Magazina u kojem je Bernie otkrio svoje male tajne!