Violončelistica Ana Rucner još je jednom pokazala kako nije samo talentirana glazbenica te ponosna majka već i zgodna mlada žena.


Ana je prije nekoliko dana nastupila u Dubaiu na otvorenju luksuznog hotela Palm Rixos Dubai. U pauzi između probi i obveza, Ana je stala pred objektiv fotografa Marka Zirduma koji živi i radi u Dubaiju. Plod njihove suradnje prikazan je na fotografijama koje nam je Marko ustupio za objavu.

Podsjećamo, Ana sudjeluje u promotivnom filmu Hrvatske turističke zajednice za nadolazeću turističku sezonu. Njezina izvedba 'Ode radosti' polučila velik međunarodni uspjeh.

Film spaja tradicionalno i suvremeno i predstavljen je pod sloganom 'Hrvatska - nova turistička zvijezda Europske unije'. Režiser je Hrvoje Hribar, a snimatelj Mirko Pivčević.

Ana je osim etno, izvela i rock verziju 'Ode radosti'. U obje verzije spota sudjeluju Zagrebačka filharmonija, zbor Ivana Gorana Kovačića, kao i glazbenici na gajdama i lijericama.
 

Vezani članci Ana Rucner (Foto: Instagram) Tijelo boginje: Vruća modna kombinacija naše seksi glazbenice otkrila i više no što je bilo planirano Ana Rucner (Foto: Filip Bašić) Ana Rucner po deveti put probudila prvo ljetno sunce na dubrovačkom Srđu