Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako zakon u Americi predviđa da stanari koji imaju stanove s kontroliranom najamninom u njima moraju i živjeti, glumica Faye Dunaway ga ne bi smjela koristti kao alternativno mjesto stanovanja.


Hollywoodska zvijezda Faye Dunaway optužena je da je zakupila stan na Manhattanu pod lažnim izgovorom, te joj sada prijeti izbacivanje. Vlasnik zgrade, u kojoj glumica ima stan s državno kontroliranom najamninom, u tužbi navodi da to nije njezino stalno boravište.

Vezani članci Slika nije dostupna Istraga pokazala tko je kriv za najveći gaf na Oscarima ikad

U tužbi je navedeno i to da Faye, koja je dobila Oscara za ulogu u filmu 'Bonnie and Clyde', poseduje kuću u zapadnom Hollywoodu, gdje ostvaruje svoje glasačko pravo, a na tu je adresu registriran i njezin automobil.

Kako zakon u Americi predviđa da stanari koji imaju stanove s kontroliranom najamninom u njima moraju i živjeti, glumica ga ne bi smjela koristti kao alternativno mjesto stanovanja.

U tužbi se još spominje i sin glumačke dive Liam Dunaway O’ Neal kao podstanar. Dvosoban stan s posebnim ulazom s ulice, Dunaway plaća 1.048 dolara, a u tom je kraju najamnina dvostruko skuplja.