Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na javnom nastupu kojeg je održao u sklopu svoje 'Turneje Istine', glumac Charlie Sheen morao je otići s pozornice jer u ga gađali bocama i zviždali.


Problemi su počeli kad su Charlie Sheena zbog problema s alkoholom i drogom producenti serije 'Dwo and a Half Men' odlučili zamijeniti mlađahnim Ashtonom Kutcherom.Sheen se pravio kao da mu to uopće ne smeta, međutim izgleda kako nema sreće ni u javnim nastupima!

Vezani članci Slika nije dostupna Problematični glumac pokazao veliko srce! Slika nije dostupna Ima on i dobru stranu: Bolesnoj djevojčici donirao 75 tisuća dolara!

Ovog vikenda nastupio je na festivalu 'Gathering of the Juggalos' gdje je trebao održati svoju gažu. Međutim, publika ga nije dočekala širokih ruku. Za vrijeme njegovog nastupa gađali su ga bocama i fućkali mu. To ni ne čudi jer su Juggalosi pripadnici ekstremne hip hop grupacije koji su potpuno netolerantni prema alkoholu i opijatima s kojima Sheen ima velikih problema! Toliko su radikalni da je njihov glazbeni stil prozvan hard core hip hop, a kasnije čak i horrorcore!

Ovo je za Sheena sigurno bio jedan nastup iz horora, pa je izjavio da se osjeća kao na nastupu u Detroitu kad su ga na početku njegove turneje ispratili s pozornice zvižducima.