Pjevačica Gwen Stefani i njezin suprug Gavin Rossdale proslavili su 10 godina sretnog braka.


Par je sinoć izašao na večeru u Madeo restoran u Hollywoodu i pokazao kako je još uvijek usklađen u svakom pogledu, pa čak i modnom.

Oboje imaju uspješne pjevačke karijere, a Gwen uz majčinstvo i posao pjevačice ima i svoju uspješnu modnu liniju odjeće.

Vezani članci Brian Austin Green, Courtney Stodden Nakon kontroverzne starlete ljubi bujnu manekenku koja malo toga pokrije na fotografijama? Gwen Stefani i Blake Shelton Pjevačica s novim dečkom ignorirala bivšeg koji ju je godinama varao s dadiljom njihove djece, a otkrio ga je iPad

>> 'Sve mi je teže uskladiti karijeru i obitelj'

Paparazzi su sinoć uživali fotografirajući dotjeranu Gwen koju većinom viđamo u sportskom izdanju tijekom druženja s djecom, dvojicom sinova, s kojima mnogo vremena provodi u parkovima.

Ovo je njezino posve drukčije izdanje. Šetala je držeći se za ruke sa suprugom kojega je i grlila. Pri ulasku u automobil Gavin ju je pridržao da ne padne što nam daje naslutiti kako je Gwen možda popila i koju čašicu više. No, i da je, tko bi joj zamjerio. Pa ne slavi se svaki dan 10 godina braka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook