Popularni glumac Goran Navojec progovorio je o svojoj ulozi u hollywoodskom hitu 'Nemoguća misija:Protokol Duh'.


'Sama ideja da bih mogao dobiti ulogu u 'Nemogućoj misiji' činila mi se nemoguća pa sam na audiciju u Sarajevu došao potpuno neopterećen. I to je možda jedan od razloga da je sve tako dobro prošlo i da sam dobio malu ulogu zatvorenika', priča Navojec za 'Gloriju'.

Vezani članci Slika nije dostupna Provjerite jeste li dobili ulaznice za film 'Šuma Summarum' Slika nije dostupna Goran Navojec: Kako moj bračni život? K'o vam j*** mater!

41-godišnji glumac tvrdi da je produkcija samog filma ipak drukčija nego u hrvatskim filmovima, ali i glavna zvijezda filma, Tom Cruise ostavio je dojam na Navojca.

'To je golema produkcija u kojoj i statisti imaju bolje uvjete nego glumci na snimanju hrvatskoga filma. No kada stanem pred kamere, moj je posao isti. Malo mi je žao, ali nije bilo vremena za druženje. Ipak je Tom prezauzet, jer je i glavni glumac i producent filma. No vidio sam kako radi na snimanju i potpuno me fascinirao. Iako je velika zvijezda, prema svima je izuzetno ljubazan i pazi da svi dobiju ono što trebaju', priča Goran.

Unatoč ulozi u 'Nemogućoj misiji' Goranu Navojcu je želja glumiti u dobrim projektima, bilo da je riječ o domaćim ili stranim.

'Naravno da je lijepo pojaviti se u holivudskom spektaklu, i to dobro izgleda u mojoj biografiji, ali moja je želja raditi dobre projekte koji će i dalje raspirivati moju strast prema glumi. I tu budžet, bio on veliki ili mali, nije nimalo bitan', zaključio je glumac.