Kelly Rutherford ostala je bez petogodišnjeg sinčića i trogodišnje kćerkice nakon što ih je poslala na ljetovanje u Monako kod bivšeg muža, bogatog njemačkog biznismena Daniela Gierscha. Daniel ih jednostavno – nije vratio.


Naime, zvijezda serije 'Tračerica' i biznismen rastali su se dok je ona bila trudna s njihovim drugim djetetom, a on je o rođenju njihove kćeri doznao iz novina. Bitka za skrbništvo koja je počela i prije rođenja malene Helene, bila je puna optužbi bivših supružnika, a zaraćene strane nisu se međusobno štedjele. Oboje su si međusobno predbacivali da su loši roditelji koji zapostavljaju svoju djecu – Daniel je Kelly optuživao da ne zna čak ni rastaviti dječja kolica te da većinu vremena provodi na setu ili kod kozmetičara i frizera, dok je ona njega optužila da je zbog fizičkih prijetnji dvaput morala zvati policiju te da je zapravo on taj koji zanemaruje dijete.

>> Jedna od najpopularnijih serija prestaje sa snimanjem?!

Vezani članci Gordana Buljan Flander Psihologinja o vršnjačkom nasilju: "Na svaki oblik nasilja treba reagirati odmah. Ono se dešava u svakoj školi" Na opasnom raskrižju postavljen znak Nakon objave na DNEVNIK.hr-u na opasno raskrižje postavili znak, a gradonačelnik zatražio uređenje pješačkog prijelaza

Sukobi su otišli toliko daleko da je sud morao odlučiti čak i oko njihovog neslaganja treba li tada trogodišnjeg Hermesa učiti da ide na 'tutu' ili da nuždu i dalje obavlja u pelene. Situacija je eskalirala kad je Kelly optužila Daniela da zarađuje švercanjem droge i oružja u Južnoj Americi zbog čega mu je oduzeta viza.

Upravo zbog oduzete vize, Kelly sad može eventualno putovati u Monte Carlo želi li svoj dio vremena provoditi s djecom budući da je sud dao punu podršku njihovom ocu jer smatra da mu glumica previše brani da sudjeluje u njihovom životu. 'Dat ću sve od sebe da odem onamo kad god mi se pruži prilika, ali ne mogu putovati kad moram raditi', izjavila je glumica i dodala kako se nikad neće prestati boriti za svoju djecu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook