Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na njujorškoj premijeri svog redateljskog prvijenca 'U zemlji krvi i meda' Angelina Jolie je pohvalila glumačke kolege.


Slavna glumica izjavila je da su joj glumci Zana Marjanović i Goran Kostić pomogli u snimanju scena seksa jer su bili spremni detaljno raditi na filmu.

Vezani članci Angelina Jolie Tko bi rekao da će se Angelina na otmjenoj večeri pojaviti u njegovu društvu, već su krenule priče o novim ljubavnim iskricama! Johnny Lee Miller i Angelina Jolie Prije 25 godina oženio se bezvremenskom ljepoticom, ali i razveo od nje, a ona mu se nakon toliko vremena ponovno odlučila vratiti?

'Vjerujem da je to bila prva Zanina ljubavna scena, a Goran je obiteljski čovjek i ima ženu i djecu. Bilo mi je poprilično neugodno kad sam ih morala zamoliti da snime intimnije scene. Čudno sam se osjećala što sam morala zamoliti nekoga da se skine dok ga snimam s kamerom', izjavila je Angelina.

'Oni su mi vratili samopouzdanje i uvjerili me da je to ispravno te da će se priča tako više dočarati', nastavila je Angelina.

Podsjetimo, ' U zemlji krvi i meda' je priča čija se radnja vrti oko zabranjene ljubavi između Muslimanke Aija i Srbina Danijela.

Na premijeri filma uz Angelinu je bio Brad, ali i njegovi roditelji te Rade Šerbedžija, koji je također dio glumačke postave.