Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski glazbenik, George Michael, koji je nedavno nastupio i kod nas u Zagrebu, završio je u austrijskoj bolnici zbog ozbiljne upale pluća koja bi ga mogla koštati vlastitog glasa.


Jedan od najtalentiranijih glazbenika svih vremena, George Michael, mogao bi izgubiti svoj glasovni raspon zbog upale pluća.

Vezani članci Slika nije dostupna George Michael prvi put dolazi u Hrvatsku Slika nije dostupna George Michael obradio Stiviea Wondera za kraljevsko vjenčanje

48- godišnji pjevač hospitaliziran je prošlog tjedna u Austriji zbog čega je morao otkazati ostatak svoje turneje, prenose britanski mediji.
'U najgorem scenariju, ventilatori na kojima je sada mogli bi ozbiljno naškoditi njegovim glasnicama. Sve ovisi o tome koliko će trajati liječenje, ali u najgorem slučaju ta bolest bi mogla utjecati na njegovo pjevanje', izjavio je doktor Gerrit Wohlt.

'Čitava obitelj je s njim. Vrlo su blisko povezani i George je pravi sretnik što ga toliko obožavaju', izjavio je jedan izvor. Čak je i njegov bivši dečko Kenny Goss, s kojim je George bio u vezi 13 godina doletio u Austriju kako bi vidio svog prijatelja', dodao je.