Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezda naglog karaktera dokazuje koliko se kaje zbog fizičkog napada na svoju bivšu djevojku Oksanu Grigorievu.


Gibson je tako odradio duplu količinu dobrotvornog rada, sudjelovao na 52 tjedna savjetovanja, a izvrsno napreduje i njegova borba protiv ovisnosti o alkoholu. Sutkinja Stephanie Sautner impresionirana je Melovim trudom.

Vezani članci Slika nije dostupna Najveći seks skandali u Hollywoodu! Slika nije dostupna Bitka s Gibsonom je uništava: Boji se da će postati beskućnik!

Zvijezda 'Smrtonosnog oružja' u sklopu kazne cijelu je godinu pohodila tečaj kontrole ljutnje i savjetovanje o nasilju u obitelji.
Podsjećamo, glumac je osuđen nakon što nije pobio optužbu za nanošenje tjelesne povrede koje je protiv njega podnijela njegova bivša djevojka Oksana Grigorieva.

'Jedna od mojih mana je što ponekad mislim samo na sebe. To nije zdravo za čovjekovu psihu, niti za išta drugo. Ako odvojiš vremena da misliš o drugim ljudima, činiš dobru stvar. To podiže čovjeka', izjavio je.

Direktorica organizacije poslala je sudu pismo u kojem pohvaljuje Gibsonovu inicijativu u planiranju neurokirurške misije na Guatemali te glumčevih dodatnih 46 sati dobrotvornog rada kada je posjećivao djecu u bolnicama.
Sav taj Gibsonov trud oko ispravljanja pogrešaka iz prošlosti se isplatio.

Tako mu je sud dodijelio puno skrbništvo nad krećkom Luciom kojoj je obećao pokloniti istu količinu pažnje kao i ostalih sedmero djece. Prošlogodišnje suđenje dogodilo se samo 3 mjeseca nakon rođenja male Lucije, a najviše prašine podigle su Grigorijina optužbe za tjelesno ozljeđivanje u kojoj joj je glumac razbio zube kao i snimke telefonskih razgovora u kojima ju Mel racistički i seksistički vrijeđa. Zbog burne svađe, Gibson je osuđen na 3 godine uvjetnog, 52 tjedna savjetovanja i 16 sati dobrotvornog rada.