Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako navodi privatna radijska postaja Europe 1, koja je objavila informaciju, glumac se pomokrio pred putnicima dok je zrakoplov polijetao i pošto mu je domaćica rekla da mora pričekati kraj polijetanja kako bi mogao koristiti WC.


Francuska filmska zvijezda Gerard Depardieu (62) nije izdržao do zahoda i pomokrio se usred zrakoplova na letu iz Pariza u Dublin, doznaje se u srijedu od zrakoplovne tvrtke kojom je letio, CityJeta, podružnice Air France-KLM-a.

'Samo potvrđujem informaciju da se on (Gerard Depardieu) doista pomokrio u zrakoplovu', izvan nužnika, rekla je glasnogovornica Air Francea.

Vezani članci Medicinski tim prebacuje Navaljnog iz zrakoplova u vozilo za prijevoz do bolnice Zrakoplov u kojem je Aleksej Navaljni sletio u Njemačku. Glasnogovornica poručila: "Borba za njegov život tek počinje" Zrakoplovna nesreća u Indiji - 4 U padu zrakoplova u Indiji poginulo i četvero djece, najmlađa žrtva imala samo godinu dana

'Moram na zahod, hitno je', povikao je glumac dižući se, dok su ostali putnici ostali vezani na svojim sjedalima, rekla je putnica za radio. Domaćica zrakoplova ga je zamolila da pričeka desetak minuta, ali je on odvratio da ne može čekati i 'pomokrio se na pod', dodala je putnica.

'Vidjelo se da je 'pod gasom', domaćica se zaprepastila', kazala je. Glasnogovornica Air Francea-KLM-a nije rekla hoće li ga tvrtka prekršajno goniti.

Depardieu, nezaobilazni lik francuskog filma, s velikim brojem snimljenih filmova, zadnjih je godina zapažen po svojim izgredima i verbalnim ispadima.(HINA)