Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poslušajte ekskluzivnu snimku koja je odlučila o Gibonnijevoj karijeri!


U razgovoru sa Seadom Lipovačom Zeletom, osnivač Divljih Jagoda našem je novinaru Saši Knežiću ekskluzivno ustupio demo snimku pjesme Life story, koju je otpjevao Gibonni.

Vezani članci Slika nije dostupna GIBONNI JE LEGENDA Kad saznate koji mu je hobi, dodatno će vam porasti u očima! Slika nije dostupna Intimna strana velikog Gibonnija kakvog nemamo prilike vidjeti često

Prije nego je Zlatan Stipišić postao Gibonni, okušao se kao pjevač u Divljim jagodama. Osnivač tog benda, Sead Lipovača Zele, tvrdi nam da mu je upravo on i dao taj nadimak. Na Zeletov poziv Gibonni je došao kod njega u Sarajevo i tamo proboravio nekoliko mjeseci.

Bilo je predratno vrijeme, a bend je snimio prve demo snimke. Mi vam ekskluzivno donosimo jednu od njih, nazvanu Life Story.

'Doveo sam producenta iz Londona, s kojim sam nekad radio dok smo bili tamo. Sve je to krenulo, no uglavnom nakon nekih par pjesama, ja sam vidio da mi Nigel želi nešto reći. Tada mi je kazao, 'Ovaj momak sigurno ne može pjevati to što ti hoćeš i da vi uspijete vani', jer smo mi radili na engleskom, ne na hrvatskom. Na kraju je ispalo da je u pravu, jer kada smo krenuli snimati, Gibonnijev vokal je puno lošije zvučao nego na demo snimci', kazao nam je Zele.

I tako je Gibonnijeva karijera u Divljim Jagodama završila i prije nego je počela. Dalje od demo snimki, kaže Zele, jednostavno nije išlo. Više u prilogu IN magazina!