Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sjećate li se Eddy i Patsy iz humoristične serije 'Absolutely Fabulous'?


Ove dvije izvrsne britanske komičarke pridružile su se olimpijskoj povorci te su u Londonu nosile olimpijski plamen, dan uoči ceremonije otvaranja Olimpijskih igara koje će tijekom dvotjednog održavanja 'otok' pretvoriti u svjetsko središte te privući ne samo sportaše već i brojne svjetske celebrityje.

Vezani članci Slika nije dostupna NAKON UBOJSTVA Kate Moss, pobjegle su iz Londona Slika nije dostupna Ma kakav brak, pa tek su 17 godina zajedno

A toga su svjesne i Eddy i Patsy. Osim što su stvarno nosile olimpijsku baklju u pravoj povorci, one su povodom njega snimile i specijalnu epizodu u sklopu serije 'Absolutely Fabulous'.

Pogledajte kako su glumice Jennifer Saunders i Joanna Lumley pažljivo nosile olimpijski plamen dan prije otvaranja ceremonije.

Pravim imenima Jennifer Saunders i Joanna Lumley, njih dvije ove godine obilježavaju 20 godina serije 'Absolutely Fabulous'.

AbFab je prvi put prikazana 1992. godine. Prati živote dviju gospođa srednjih godina koje rade u modnoj industriji, a dane provode u Edininoj kući uz njezinu pametnu kćer i senilnu majku. Obje se opijaju do besvijesti, ovisnice su o estetskoj kirurgiji, cinične do boli te obožavaju izlaziti. Uz to su politički potpuno nekorektne, bez dlake na jeziku i cilj im je promijeniti Edininu kćer iz 'štreberice' u 'partijanericu'. Omiljena poštapalica im je 'koka'.

Upravo povodom toga su snimljene i tri specijalne epizode. Dvije su emitirane 25.prosinca 2011. i 1. siječnja 2012. godine, dok je treća emitirana 23. srpnja, uoči otvaranja Igara.

I sadržajno je prilagođena, pogađate - upravo temi Olimpijskih igara. Eddy i Patsy su veoma uzbuđene dolaskom poznatih s 'A liste' u glavni engleski grad.

Gledatelji su mogli uživati u njihovim novim ludorijama te vidjeti kako su se zabavile na temu najpoznatijih 'igara'. Kraj je posebno zanimljiv...

Eddy trči s olimpijskim plamenom na kojem Patsy pali cigaretu. To zaista vrijedi pogledati.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.