Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trenutačno dva najveća akcijska junaka današnjice, Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stallone su imali slučajni susret iznenađenja i to nigdje drugdje nego - u bolnici u Los Angelesu.


'Nakon sve akcije, vratolomija i fizičkog iživljavanja dok smo snimali 'The Expendables 2' i 'The Last Stand' došlo je vrijeme da otiđem na 'remont' ramena.

Vezani članci Slika nije dostupna Djevojke odlučite se, koji vam je bolji, novi ili stari Conan!? Slika nije dostupna Schwarzenegger kažnjen zbog pušenja na aerodromu!

A pogledajte tko je sasvim slučajno bio odmah iza mene na redu i čekao operaciju ramena. Sada smo opet spremni za još jednu rundu odlične zabave i akcije dok ćemo snimati 'The Tomb'', napisao je Arnold Schwarzenegger na svom WhoSay profilu ispod fotografije na kojoj u bolnici, krevet do kreveta leži sa - Sylvesterom Stalloneom!

Dva bivša rivala za titulu najveće akcijske zvijezde u Hollywoodu, a danas prijatelji i kolege te definitivno dvije najveće akcijske zvijezde današnjice, 64-godišnji Arnie i 65-godišnji Sly su se odlično zabavljali nakon što su se slučajno sreli u bolnici u Los Angelesu.

A kako je Arnie napisao, on i Sly su upravo završili zajedno dva projekta, filmove 'The Expendables 2' i 'The Last Stand', te će se nakon 'remonta' odmah baciti na snimanje još jednog akcijskog filma, 'The Tomb'.

Arnold Schwarzenegger on WhoSay