Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je udomila malog psića iz azila, glumica Drew Barrymore ga je dugo skrivala od javnosti, no sada ga je napokon odlučila predstaviti.


'Pogledajte ga samo, izgleda kao najslađi mali medo. Tako je mekan', kazala je Drew Barrymore u showu Ellen DeGeneres, gdje je po prvi put predstavila svoju novu ljubav.

Vezani članci Hrvanje s aligatorom Umirovljenik se hrvao s aligatorom kako bi spasio štenca starog tri mjeseca, a sve je snimljeno kamerom Preslatki mješanac Preslatki mješanac izgleda kao spoj psa i mačke, raznježio je cijeli svijet

Drew je otkrila da je Olivera, kako ga je nazvala, netko ostavio s još nekoliko štenadi u kutiji ispred azila u Los Angelesu, a 36-godišnja glumica mekanog srca nije mogla odoljeti kad je vidjela te ga je odlučila udomiti.

'Nadam se da će mu život sa mnom biti kao da je osvojio jackpot na lotu', kazala je Drew, koja psića jednostavno obožava i smatra ga članom obitelji, koju inače još čini njezin partner Will Kopelman, koji ju je prije mjesec dana zaprosio, tako da uskoro možemo očekivati još jedno celebrity vjenčanje.