Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski glamur model i bivša Miss Engleske i Miss V. Britanije, Danielle Lloyd je zbog zdravstvenih problema u samo tjedan dana smršavjela do neprepoznatljivosti.


Slika koju je Danielle Lloyd u ponedjeljak objavila na Twitteru je mnoge šokirala i užasnula, jer prikazuje 28-godišnju Britanku u doslovno neprepoznatljivom izdanju nakon što u samo tjedan dana toliko smršavjela da sada na svojih 174 centimetra visine ima jedva 50 kilograma.

>> Gola Danielle Lloyd će vas doslovno – izluditi!

Vezani članci Prirodne ljepote Prirodnim ljepotama osvojile publiku, hoće li doprijeti i do vašeg srca? Demi Rose (Foto: Profimeda) Optužuju je da su njezine zamamne obline umjetne, a ona im odgovorila još provokativnijim fotkama

Naime, prije tjedan dana bivša Miss Engleske i Miss V. Britanije je primljena u bolnicu gdje je trebala biti podvrgnuta zahvatu smanjenja grudiju, no nakon što su doktori otkrili krvni ugrušak jednom kada je operacija počela, poznati glamur model je izgubila toliko krvi da su je spasile jedino brojne transfuzije.

Problematična operacija je 28-godišnju Danielle ostavila u tako lošem stanju da je u samo tjedan dana smršavjela do neprepoznatljivosti te je tek sada na putu prema potpunom oporavku.

'Bože, nisam imala 50 kila od 16. godine, sada se samo želim oporaviti i biti ona stara', napisala je inače izuzetno lijepa Danielle, koja sa suprugom, nogometašem Jamiejem O'Harom ima dva mala sina, Archieja i Harryja.