Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Biser Jadrana još jednom je potvrdio svoj status top destinacije za odmor svjetskih zvijezda. Naime, ovih je dana dubrovačkim ulicama šetao višestruki oskarovac i tvorac filmskog remekdjela 'Kum', Francis Ford Coppola


Iako se na filmskim platnima pojavio još 1972., do danas nije snimljeno hvaljenije i cijenjenije filmsko djelo. Svojedobno je proglašen i najboljim filmom svih vremena, a upravo je njegov tvorac, Francis Ford Coppola, ovih dana boravio u Dubrovniku - gradu za kojeg ga vežu uspomene iz mladosti i u kojem je odlučio potražiti inspiraciju za svoj sljedeći film.

>> Coppola: 'Sviđa mi se grad, izgleda drukčije'

Vezani članci PR Zadržavanje pažnje potrošača najveći je izazov svakog branda Slika nije dostupna Coppola: 'Sviđa mi se grad, izgleda drukčije'

Ovaj višestruki oskarovac, kojeg između ostalog nazivaju najboljim živućim redateljem današnjice, u Dubrovnik je tih 'davnih' dana prošlog stoljeća stigao nakon što je snimio svoj prvi film. Grad je, sjeća se, prešao uzduž i poprijeko, a ulice bisera Jadrana u sebi nose početke ljubavne priče s njegovom današnjom suprugom, redateljicom, Eleanor Jessie Coppola.

Vrijeme koje je u mladosti proveo u Dubrovniku ostalo mu je u iznimnom sjećanju i od tada je pažljivo pratio zbivanja na ovim prostorima. Drago mu je, kaže, da su ta nesretna vremena iza nas. 'Novi' ga se Dubrovnik još više dojmio, pa osim supruge, Coppola na kraju obećava da se vraća s cijelom obitelji.