Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Doktor Conrad Murray, osuđen za ubojstvo iz nehaja Michaela Jacksona, dobio je maksimalnu moguću kaznu od četiri godine zatvora.


No Murray želi izlazak iz zatvora, jer smatra da ne predstavlja opasnost za okolinu, neće pobjeći i želi raditi kako bi pomogao svojoj djeci, piše 'Skynews'.

Vezani članci Slika nije dostupna Novi dokazi u slučaju smrti Jacksona oslobodit će Murraya? Slika nije dostupna Dr. Conrad Murray: Ne želim se nagoditi!

Želi izaći na uvjetnu slobodu s tim da predlaže elektronski nadzor s kojim bi imali kontrolu nad njegovim kretanjem.
Njegv odvjetnik, Michael Flanagan je izjavio da Murray ne može više raditi kao liječnik, ali da može i želi naći neko drugo zaposlenje. Ističe da je kazna koju je dobio preoštra s obzirom da Murray prije nije imao nikakvi kriminalni dosje.

'Michael Jackson je bio pacijent čije su odluke i zahtjevi bili nerazumni dijelom zbog njegove ovisnosti o lijekovima', tvrdi odvjetnik Flanagan.

Smatra kako bi bilo nepošteno prema Murrayu da, dok traje žalba, on boravi u zatvoru, pošto se žalba može odužiti i do godiine dana. Detalji će biti poznatiji 24.veljače, kada će se Murray žaliti.
.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju