Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Željko Kerum i Fani Horvat odmaraju se u uvali Palmižana na otoku Hvaru.


Fani obožava ljeto i sunčanje pa svoje tijelo izlaže sunčevim zrakama i u visokom stupnju trudnoće. A dok je ona uživala izležavajući se na ležaljci u društvu, Željko je sjedio u hladu sa šeširom na glavi.

Vezani članci Tigar, ilustracija Svjetska organizacija za zaštitu prirode zgrožena slučajem iz Hrvatske: "To otvara mnoga pitanja" Skratile kosu Vrućine su ih ponukale da skrate kosu, prezadovoljne su promjenom

Izgleda kako se splitski gradonačelnik, za razliku od ljepše polovice, ne voli izlagati suncu. Ili se jednostavno ne može opustiti dok ne dozna tko se drznuo provaliti u njegov dom i otuđiti novac i zlatni nakit. Ili razmišlja o tome kako je sigurnosni sustav prilikom provale mogao zatajiti.

>> Opljačkani Kerum i Fani! Gdje je zlato i novac?

Tko zna što sve brine splitskog gradonačelnika... No, jedino je važno da ga brige prođu do rođenje bebe kojoj tada treba posvetiti svu svoju pažnju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.