Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brat kraljice popa, beskućnik Anthony Ciccone je njezin nastup na Super Bowlu pratio s parkirališta stadiona s grupom beskućnika s kojima živi.


Zvuči nevjerojatno, no dok je Madonna u nedjelju nastupala tijekom poluvremena Super Bowla, najvećeg sportskog događaja u Americi, oduševivši milijune gledatelja, njezin 55-godišnji brat beskućnik Anthony Ciccone je show pratio ne iz prvih redova, nego na parkiralištu stadiona, izvještavaju britanski mediji.

Vezani članci Nick Kamen Zvijezda legendarne reklame za traperice i Madonnin štićenik preminuo u 60. godini Madonna i Ahlamalik Williams Nakon brojnih poznatih frajera zaljubila se u 35 godina mlađeg plesača, skrivaju se, ali neki detalji veze su procurili u javnost

Anthony se tamo nalazio sa skupinom ljudi iz Michigana, gdje živi u skloništu za beskućnike, čiji je izlet organizirala radio stanica KTL, pruživši im priliku da osvoje novac. Anthony je inače jedan od članova skupine 'The Missfits' i redovito se pojavljuje na toj rock stanici.

Članovi grupe zaputili su se prema Lucas Oil stadionu u nedjelju i sudjelovali u raznim igrama i aktivnostima kako bi skupili novac, a neki od onih koji su svemu nazočili su rekli da Anthony nije u niti jednom trenutku spomenuo niti komentirao svoju bogatu celebrity sestru.

Madonna i njezin brat već godinama ne komuniciraju, nakon što je kraljica popa prekinula svaki kontakt s njim zbog njegove ovisnosti o drogama i alkoholu, te mu je jedino ponudila da će mu platiti odlazak na rehabilitaciju, dok je njihov 80-godišnji otac Tony obećao da će se moći vratiti na posao ako potraži profesionalnu pomoć.