Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vjerujemo kako je većina vas već rezimirala staru godinu, podvukla crtu i spremno kreće u novu. A isto su učinile i naše zvijezde.


Što su naučili u 2011, što žele zaboraviti, te s kakvim planovima kreću u 2012., otkrivaju hrvatski celebrityji.

Vezani članci Slika nije dostupna Ove ljepotice imaju posebne novogodišnje odluke! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNO: Jelena Rozga otkrila prirodu odnosa s Ivanom Huljićem!

Poznati hrvatski gastronom Rene Bakalović godinu će pamtiti po velikom pomaku u kvaliteti vina hrvatskih proizvođača. 'Fantastične stvari se događaju. Pijemo sve bolja i sve jeftinija vina', rekao je Rene.

Halid Bešlić u novoj se godini nada prinovi u obitelji, a osvrnuo se i na staru.

'Ima jedna nova pjesma koja kaže prosule se godine. Sve je dobro ali kad znaš da si stariji za godinu malo čudno zvuči', poručio je Halid.

Čudno ali i drago zvuči ako vam se u toj godini dogodi mnoštvo lijepih stvari. Apsolutna rekorderka po tom pitanju je Jelena Rozga,novopečena kraljica estrade.

'Čovik san i ja grišin tako da napravila sam nekakve greške ali Bože moj ne mogu vrime vratiti. Dogodine ću biti pametnija', zaključila je Rozga,

No nije Jelena jedina koja je iz protekle godine nešto naučila

'Ništa nisam naučila. Katastrofa.', rekla je simpatična Maja Šuput.

'Naučio sam da se moram ranije dizati. Predugo spavam, a ako se počnem ranije dizat možda napišem više hitova', zaključio je Ivan Zak.

Sudeći prema broju hitova na YouTubeu ali i tome kako mu publika zna sve pjesme čini se da i Zak ima već dovoljno. Toliko dovoljno da iz klubova prelazi u velike dvorane.

'Jedna nova pjesma izlazi početkom prvog mjeseca. 14.veljače sam već najavio svoj prvi solistički koncert u maloj dvorani Doma sportova', najavio je Zak.

I njegove kolege u nadolazećoj godini žele učiniti glazbeni pomak.

'Jedina moja želja je da sve ono što sam pjevao otpjevam u jednoj serioznoj novoj atmosferi , recimo s Filharmonijom, želja je Željka Bebeka.