Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dizajnerica Ivana Omazić vratila se u Hrvatsku


Godinama je zanat brusila u Milanu, učila je od same Miuccie Prade - nakon toga je u Parizu preuzela mjesto kreativne direktorice modne kuće Celine. Za one koji još uvijek nisu pogodili, riječ je o Ivani Omazić - najuspješnijoj Hrvatici na svjetskoj modnoj sceni. Nakon 20 godina ona je odlučila ostaviti modne piste i započeti biznis u Hrvatskoj. A ovih dana okušala se u još jednoj novoj ulozi.

Vezani članci Inspirativni posteri Izjave političara pretvara u inspirativne postere, Krstičević je neiscrpan izvor materijala Billy Porter Glumac opet došao u raskošnoj haljini i štiklama, kaže da je inspiraciju pronašao u kraljevskoj obitelji

Sve čega se dohvatila ova najuspješnija Hrvatica na svjetskoj modnoj sceni - imalo je velik uspjeh.

20 godina provela je na modnoj sceni učeći od najvećih - svjetsku slavu stekla je kao kreativna direktorica velikog francuskog brenda Celine, a tada je poželjela nešto sasvim drugačije.

Glamurozan posao u prijestolnici mode - Parizu zamijenila je Zagrebom. Ni sjajne ponude koje su kako se priča, stizale i od Versacea, Ungara i mnogih drugih nisu je mogle natjerati da odustane od Hrvatske, a što je radila s hokejašima Medveščaka pogledajte u priloženom videu.