Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otkada su 2000. Dido i Eminem poharali top ljestvice s hitom 'Stan' izgleda da joj je upravo on bio inspiracija za ime prvorođenog sina.


Dido se nakon velikog hita i glazbenog albuma povukla s glazbene scene, a Daily Mail prenosi kako je u svojoj 40-toj godini rodila sina.

Vezani članci Hailie Scott (Foto: Instagram) Eminemova kći Hailie Jade izrasla je u pravu ljepoticu Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Neki joj vjeruju, a neki su jako skeptični! Nicki Minaj objavila da je u vezi s Eminemom

Strani mediji navode pomalo bizarnu inspiraciju jer se u spotu za pjesmu 'Stan' radio o fiktivnom obožavatelju koji silno želi odgovor od Eminema. U poznatom spotu, Stan tragično završava, ubije sebe i svoju trudnu djevojku jer mu njegov idol ne uzvraća na pisma.

Tko god bio inspiracija, Dido, pravim imenom Dido Florian Cloud de Bounevialle O’Malley Armstrong, rodila je sina još u srpnju ove godine u Londonu. Pjevačica je udana za tekstopisca Rohana Gavina dvije godine, a Stan je njihovo prvo dijete.

Album 'No Angels' prodan je u 21 milijun kopija, a 2002. proglašena je najboljom izvođačicom i njen album najboljim iste godine.