Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica je grudi povećavala već tri puta. Dok je promovirala svoje memoare "The Real Girl Next Door", Denise je priznala da je prvi puta umetnula silikone kad je imala samo 19 godina.


Denise Richards konačno je zadovoljna svojim grudima, koje je povećavala već tri puta. Dok je promovirala svoje memoare "The Real Girl Next Door", Denise je priznala da je prvi puta umetnula silikone kad je imala samo 19 godina.

Vezani članci Prirodne ljepote Prirodnim ljepotama osvojile publiku, hoće li doprijeti i do vašeg srca? Bujne djevojke Pohvalile se svojim bujnim intervencijama u prostor, što kažete na njihov performans?

'U prvoj operaciji liječnik mi je stavio veće silikone nego sam željela. Bila sam tinejdžerka i nisam puno ispitivala. Željela sam veće grudi što prije!', rekla je.

Nakon prve operacije, glumica je otišla pod nož još dva puta, a sada je napokon zadovoljna veličinom i oblikom svojih grudi. 'Ovo je veličina koju sam željela još kao 19-godišnjakinja. To je prava, dugoročna investicija', rekla je Denise.

Dodala je da silikoni ne traju vječno te će u budućnosti možda biti potrebna još koja operacija. 'Trenutačno jesam zadovoljna, ali to se može promijeniti, jer sve ponekad krene naopako', istaknula je bivša supruga Charlieja Sheena. (Agencija VLM)