Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jennifer Aniston našla si je pravog zločestog dečka. Naime, njen dragi, Justin Theroux bivši je ovisnik i bio je zaljubljen u Angelinu Jolie!


Glumac Keith Middlebrook koji je radio s dečkom Jennifer Anison, Justinom Therouxom na filmu 'Iron Man 2', priznao mu je da je bio zaljubljen u Angelinu Jolie!

Vezani članci Jennifer Aniston, Brad Pitt Ostvaruje li se Angelinina noćna mora? Jedno od njezine i Bradove djece je ludo za Aniston Jennifer Aniston Javnost je uvjerena da su se Brad i Jennifer pomirili zbog teorije koja godinama kruži Hollywoodom

Navodno su se glumci zbližili na setu i jednog dana počeli pričati o tome u koju su poznatu osobu bili zaljubljeni. Keith je rekao da je to bila upravo Justinova nova cura, Jennifer Aniston, dok je Justin bio lud za Angelinom Jolie!

'Nasmijao sam se i komentirao da jedino salo koje ona ima je u usnicama, a on se složio i rekao da je to jedino mjesto na kojem joj treba', izjavio je Keith. Ovo priznanje sigurno će uznemiriti Jennifer Aniston jer joj je upravo Angelina 'otela' bivšeg muža, Brada Pitta.

Osim tajnih simpatija, Justin je Keithu povjerio i da je u mladosti imao velikih problema s drogom. 'Uzimao je sve, od LSD-a, heroina, kokaina, gljiva, do cracka i ecstasyja.

Što će na sve ovo reći Jennifer?