David Beckham će krasiti naslovnicu časopisa Men’s Health za mjesec ožujak, u kojem je progovorio o očinstvu, obitelji i starenju, između ostalog.


Nogometna zvijezda i jedan od najvećih svjetskih celebritija, 36-godišnji David Beckham je odlučio u srijedu popodne putem svog Facebook profila podijeliti s obožavateljima njegovo pojavljivanje u zadnje broju časopisa za muškarce, Men’s Health.

Vezani članci Slika nije dostupna Donosimo prve Twitter reakcije o Beckhamovom povlačenju iz svijeta nogometa Slika nije dostupna Miljenik žena, seks simbol i sportski idol: Tko ne bi volio Beckhama?

Iako je dotični časopis namijenjen muškarcima koji žele biti fit, vjerujemo da će ovaj broj Men’s Healtha kupiti i mnoge žene zbog Davidovih fotografija koje je snimio fotograf Doug Inglish, na kojima je poznati nogometaš ispao iznimno dobro.

U ožujskom Men’s Healthu David je progovorio o mnogim temama, među kojima se našlo i njegovo starenje te kako s godinama održava formu.

'Iako su mi 36 godina, još uvijek na svakoj utakmici pretrčim po 20 kilometara. No sada sam definitivno puno svjesniji svojih ograničenja i onoga što mogu postići, te sam svoju igru prilagodio svojim godinama', kazao je David, koji je nedavno potpisao produljenje ugovora za američki nogometni klub Galaxy.

>> Slavni tata 'napao' suca jer je njegovog sina isključio iz igre!

David je inače u jednom trenutku prije produljenja ugovora 'koketirao' s povratkom na europske travnjake, no na kraju se ipak odlučio da je za njega, suprugu Victoriju i njihovo četvoro djece najbolje rješenje ostanak u Los Angelesu.