Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Ona je netko kog' voliš i dok ga još nisi upoznao', tim je riječima Kemal Monteno opisao svoju kolegicu Danijelu Martinović, koja će ovog tjedna stati pred kamere IN magazina.


Danijelu Martinović će u svojoj rubrici ugostiti voditelj Dalibor Petko, a kao iznenađenje će joj dovesti pjevača s kojim je snimila duet 'Ovako ne mogu dalje'. 'Kemo me je dobio na foru. Nazvao me i rekao da će me odvesti u kino i na kokice ako snimimo pjesmu', otkriva popularna pjevačica, a ponovni susret starih prijatelja gledatelji će moći vidjeti već ovog petka na Novoj TV.

>> Što je to Škoro slagao supruzi?

Vezani članci Danijela Martinović Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv PR Pan – pivo za osjećaj petka svaki dan

S Petkom će Danijela oživjeti i dane Eurosonga na kojem je nastupala s pjesmom 'Neka mi ne svane'. 'Kad bi mi se ukazala dobra prilika i pjesma, još jednom bih se odvažila na Eurosong. Zašto ne?', otkriva pjevačica koja je Nini Badrić poželjela puno sreće i poručila da se dobro drži.

Danijela je pokazala i kako ostaje u formi za svoje plesne nastupe, a vidjet ćemo i za koga se Danijela udala u emisiji. Najemotivniji trenutak bit će susret iznenađenja s dječakom kojem je prije deset godina pomogla spasiti život.

Ne propustite ovog petka, 18. svibnja IN magazin u 17.25 sati i gostovanje Danijele Martinović u rubrici 'Petak s Petkom'!

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.