Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danijela Martinović nastavlja seriju posjećenih koncerata, u petak je tako zapjevala u jednom zagrebačkom trgovačkom centru.


Čini se da je 'Brodolom' Danijele Martinović postao popularniji od onog Titanika ili Coste Concordije. Naime dok i dalje ta pjesma ruši rekorde slušanosti, o njoj se ne prestaje pričati. Ovaj hit teško će biti nadmašiti, svjesna je toga i Danijela, ipak ima mnogo vjere u svoju novu pjesmu koja izlazi u studenom.

Vezani članci Leonarda i Zvonimir Boban Krahovi velikih ljubavi: Kako su ove velike ljubavne priče izgledale dok su bile sretne? Danijela Martinović Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

A iako je simpatična pjevačica prošlo ljeto proslavila četrdeset i prvi rođendan, za nju kao da je vrijeme stalo. A otkrila nam je i tajnu svog dobrog izgleda. 'Ne mogu reć da me nije briga jer bi lagala ali nisam toliko ni opterećena time, pazim se ko svaka normalna žena, volim trenirat, trčat, nisam se nikad zapuštala kroz život i mislim da to tijelo pamti, osim toga ja sam vlajina, imam taj dobar gen, pa moram i tome reć hvala', priznaje simpatična Danijela.

>> Danijela otkrila više o kontroverznom 'brodiću'

Kad je šoping u pitanju, Danijela kaže, nije ipak tipična žena, jer je previše umara. Opušta je pak kuhanje, čitanje i druženje s prijateljima te meditacija. No, ona meditira na sasvim poseban način.

'Kad nemam puno vremena a treba mi meditacija, onda uzmem četkicu za zube i perem pločice, majke mi probajte, to je fenomenalno. Lipo operete fuge, kuća će vam se blistat, vi ćete bit super, nećete vikat na partnera, na bližnje, i osjećat ćete se korisno', poručuje pjevačica.

>> Domaći spot koji je podigao neviđenu medijsku pažnju!

Morate priznati, ima smisla ovo što Danijela kaže, zato drage dame, sljedeći put kad vam bude potrebna relaksacija, četkicu u ruke radi mira u kući.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook