Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što biste pomislili da doznate kako vaš zubar čuva zube koje vam je izvadio...


Dr. Bill Dorfman je poznat po svojem pojavljivanju u showu 'Extreme Makeover' kao i po dugoj listi poznatih osoba kojima popravlja zube.

No, možda je odzvonilo njegovoj popularnosti među zvijezdama i to upravo zahvaljujući izjavi koju je sam plasirao u medijski prostor.

U posljednjem 'uličnom' intervjuu za američki portal TMZ Dorfman je izjavio kako čuva zube koje je izvadio svojim poznatim pacijentima.

'Čuvam zube koje sam izvadio poznatim ljudima. Ne mogu vam otkriti njihove identitete zbog obveze čuvanja tajne', rekao je u kameru. No, poznato je kako se na njegovoj listi poznatih nalaze Lindsay Lohan, Anne Hathaway i Eva Longoria. Rekao je kako uvijek upita pacijente žele li uzeti zub za uspomenu.

Ukoliko to ne žele, zub ostane kod njega. I završi u vrećici koja bude dodana njegovoj zubnoj kolekciji. 'Imam zube nekih ekstra poznatih faca. Nadam se kako ću ih možda jednog dana uspjeti dobro unovčiti na eBay-u', iskreno je izjavio.

Njegova praksa prikupljanja zubiju poznatih i slavnih nije protuzakonita. No, nije ni preporučljiva. Jedan zubar je za TMZ prokomentirao: To što Dorfman radi je bolesno!

Vezani članci Zubar (Foto: Instagam/drfeliperossi) - 16 Zubar putuje svijetom i vraća siromašnima osmijeh na lice, pogledajte prekrasne rezultate Jezive lutke (Foto: sadanduseless.com) Edukativne lutke kod zubara prestravile djecu, čija je to bila ideja?