Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predah od natjecanja u britanskom talent showu, Jacques Houdek pronašao je u rodnom Zagrebu. I dok tamo, kako kaže, šeće kao pas pušten s lanca i uživa u anonimnosti, ovdje ga opsjedaju znatiželjni mediji koje zanima kako je u Britaniji, zašto se prijavio na natjecanje, ima li šanse za pobjedu.


I baš kako njegova nova pjesma kaže Jacques svakim danom hrabro korača u nove pobjede. Natjecanje u talent showu X Faktor proslavilo ga je i izvan granica Lijepe naše, a mediji i njegova vjerna publika željni su detalja s britanskog natjecanja.

Vezani članci Crteži Koristi zanimljivu tehniku kako bi crtežima stvorio čarobne prizore Lola Astanova Lola je pravi multitalent, istovremeno pokazala savršenu formu u dvije discipline

A prema njegovim riječima, favorizira ga i žiri posebice popularna Kelly Roland. 'Ja isto nju favoriziram, jako. Moram priznat da su svi članovi žirija bili jednako oduševljeni, ali ona mi je otvoreno rekla. Doživio sam od publike 'standing ovation'. Ona mi je rekla, 'Jack, I want you to win'. Tamo me zovu Jack, Jacques je njima nepoznanica.'

Kako će natjecanje odmicati, 'Croatin sensation', kako ga još u Britaniji zovu, mogao bi zapjevati i pred još nekim poznatim facama u svijetu glazbe. Tako bi, ako uđe u polufinale, svojim glasom mogao i počastiti prelijepu Beyonce.
Život na relaciji London - Zagreb još mu nije dosadio. Tempo je, kako kaže, naporan, ali ovakav izazov se događa samo jednom u životu i bilo bi ga glupo ne iskoristiti. S tim se slaže i njegova obitelj, ali i mnoge kolege.

'Neki su se javili, neki se nisu javili. Možda od kojih sam očekivao da mi daju podršku, ali većina mi je ipak dala podršku. I ne samo kolege, nazvao me predsjednik Josipović i rekao da je tu ako bilo što treba', kaže Jacques.

Što je još Jacques otkrio pogledajte u In Magazinu.