Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša Playboyjeva zečica Kendra Wilkinson priznala je za američke medije da se nikad nije navikla na svoju golotinju dok je živjela u Playboyjevoj vili na Beverly Hillsu.


Ova bujna 26- godišnjakinja trenutno je udana za košarkaša Hanka Basketta s kojim ima sina starog godinu i pol. Kendra je priznala da je puno sramežljivija nego što to drugi misle.

Vezani članci Slika nije dostupna Zavela ga plavuša: Ronaldo ljubi seksi Čileanku Slika nije dostupna Prozirna majica malo je toga skrivala...

'Stvarno sam sramežljiva. Čim mi netko spomene riječ seks odmah se zarumenim. Svaki put kad sam pozirala za Playboyjev časopis tako bi me bilo strah da sam samo govorila ljudima, ajde požurite sa snimanjem', izjavila je. Kendra trenutno snima svoj reality show 'Kendra' u kojem pokušava pokazati kako se snalazi sa svojim majčinskim obvezama nakon popularnosti koji joj je donio Playboy.

'S jedne sam strane bila jako ponosna, a s druge se nikad nisam navikla na svoju golotinju. Nikad to više neću ponoviti. Stvarno mi nije jasno kako sam to uopće napravila tada, to je čudno, ja sam jednostavno čudna osoba', rekla je.

Kendra je bila jedna od cura Hugha Hefnera i pozirala je za Playboy tri puta.