Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevač Chris Brown i reper Bow Wow prošloga su tjedna posjetili najveći striptiz bar u Miamiju gdje su na striptizete potrošili najmanje 80 tisuća kuna!


Američki pjevač Chris Brown svoju strast za lijepim polugolim ženama ne krije. Nedavno je sa svojim prijateljem reperom Bow Wowom otišao u najveći striptiz klub u Miamiju, King of Diamonds gdje je na svaku striptizetu potrošio oko pet tisuća dolara!

Vezani članci Kadeti u nevolji ipak nisu ostali sami na ovom svijetu (FOTO: YouTube/Screenshot) I striptizete pružile podršku kadetima u nevolji, možda ih ipak poštede zbog provokativnoga videa? Slika nije dostupna Život striptizeta na bolju noć: Novac su nosile u vrećama, bilo ga je toliko da im ga se više nije dalo ni brojiti

Osim na striptizete, mladići su novac trošili i na skupocjeno piće i navodno su se zabavljali do kasnih noćnih sati. Chris Brown još uvijek je na glasu kao bivši Rihannin dečko koji ju je pretukao, ali ona je nedavno izjavila kako je prešla preko svega i da nema negativnih emocija prema njemu.