Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako bi bilo očekivano da će Svetlana Ražnatović Ceca po izlaska iz pritvora prvi intervju dati jednom od srpskih medija, to se nije dogodilo.


Naime, kontroverzna pjevačica i udovica ratnog zločinca Arkana, Svetlana Ražnatović Ceca je svoj prvi intervju po isteku 8-mjesečne kazne kućnog zatvora dala organizatorima njena dva koncerta u Ljubljani, koji će se održati 31. ožujka i 1. travnja.

Vezani članci Ministar obrane Mario Banožić i Ivana Pezo Moskaljov - 2 Ministar Banožić o aferama u oružanim snagama, istragama koje se vode, ali i obaveznom cijepljenju u vojsci: "Loše je isprezentirano da je netko to naredio" Albina Grčić Albina živi svoj san! Objavila je novi zarazni hit, a otkrila nam je i zašto uskoro putuje u Poljsku

Ceca je u intervjuu progovorila o svojoj karijeri, novom albumu, obitelji, životu, ljubavi i mnogim drugim stvarima, te je čak otkrila što joj to roditelji nisu do dana današnjeg uspjeli oprostiti.

Ceca je svoj prvi intervju kao ponovo 'slobodna žena' dala u svom glazbenom studiju 'CecaMusic' u Beogradu, a kako prenose slovenski mediji, poznata pjevačica se nakon intervjua potpisivala na majice koje će biti podijeljene u velikoj nagradnoj igri uoči nastupa u Ljubljani.

Ceca će prvi povratnički koncert održati 24. ožujka u Frankfurtu, sa čime će započeti svoju veliku europsku turneju pod naslovom 'Ljubav živi', kako se zove i njen zadnji album, objavljen nekoliko dana prije nego što je stavljena u kućni pritvor.