Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svetlana Ražnatović je, prema pisanju srpskih medija, već dva mjeseca u vezi.


Riječ je, navodno, o bivšem rukometašu Aleksandru, kojeg zovu i Saša.

'Ceca i Saša se poznaju nekoliko godina, ali su se ljubavne iskre između njih pojavile prije nešto više od dva mjeseca, kad je došao u njenu kuću u Ljutice Bogdana u društvu zajedničkih prijatelja. On odavno ne igra rukomet, živi na relaciji Beograd-Beč, u Austriji vodi privatni biznis, i ima 39 godina. Svojevremeno je bio u kratkoj vezi s Katarinom Rebračom, ali se nikada nije eksponirao', otkriva izvor Kurira blizak folk zvijezdi.

Vezani članci Slika nije dostupna Otkrivena tajna Cecine seksi linije! Slika nije dostupna Potukli se zbog Cece!

>> 'Izrezao sam erotsku scenu u kojoj Šerbedžija miluje Cecino međunožje'

Od Arkanove smrti pjevačica se nikada nije pojavljivala s nekim muškarcem u javnosti, a sugovornik Kurira ističe da će ovoga puta napraviti presedan, jer se baš zaljubila. Aleksandrovu promociju možemo očekivati tek nakon 22. veljače, jer joj tada ističe kazna kućnog zatvora.

'Sa Cecom se viđa sve češće i, kako sada stvari stoje, na pomolu je velika romansa. Iako nije oduševljena tom idejom, Ceca će ga vjerojatno javnosti predstaviti već krajem mjeseca. U planu je da nakon nekoliko nastupa zajedno otputuju u neku egzotičnu zemlju. Zatim će uslijediti njezina velika promotivna turneja, na kojoj će joj Saša, sasvim sigurno, biti stalni pratilac', otkriva Kurirov sugovornik.